Contacteer ons

hands supports you to grow through strategic & communication services

 solutions

hands&heads

Creative strategy op maat! Creatief werk zonder strategie is kunst. Creativiteit mét strategie is communicatie. We steken de koppen bij elkaar voor een doeltreffende aanpak!

high five workshops

Onze High Five workshops zijn Hands’ unieke klantenbriefing sessies, ideaal om op een leuke manier tot je (vernieuwde) bedrijfsstrategie te komen. Door effectieve brainstorm oefeningen, bepalen we nauwkeurig het DNA en werken we de communicatie van je bedrijfsidentiteit uit: de visie, missie, waarden, unique selling propositions, doelstellingen enzovoort. Met de input van deze sessies gaan we aan de slag tijdens het creatieve proces!

marketing & communicatieplan

Een marketingcommunicatieplan = synergie tussen een duidelijke doelgroep, doelstelling, boodschap, marketingcommunicatiekanalen en niet te vergeten een goede timing en finale metingen. Dit zijn dé hoofdingrediënten om tot jouw meest effectieve marketing en/of communicatieplan te komen.

merkstrategie

Een ijzersterk merk op de markt brengen, heeft ons team goed in de vingers! Om een sterke product en -merkvoorkeur te creëren en top of mind te worden bij jouw doelgroep, is het langetermijnplan, namelijk de merkstrategie, uiterst belangrijk.

ondernemingsplan

Een ondernemingsplan vergt vaak veel werk. Kom langs bij ons voor een koffie en we bekijken jouw ideeën en plannen! Wij steken de handen uit de mouwen om jou een duidelijk, concreet en gestructureerd plan aan te reiken.

mediaplanning & media-aankoop

Goede media? Die bestaan niet. Slechte media ook niet. Er is alleen ‘het juiste medium op het juiste moment voor de juiste doelgroep en de juiste campagne’. Het is aan ons om die puzzel te leggen. Hands heeft als erkend reclamebureau bakken ervaring in magazine, tv, radio, outdoor advertenties.

advies op maat

Kleine of grote vraagstukken? WE GOT YOU! Voor jou bekijken graag alle oplossingen om tot het beste resultaat te komen.

> let's shake hands.

creativehands

Alles vloeit voort uit een idee. Dat is de basis voor ‘creative thinking’. Ons creatief team vertaalt jouw identiteit in een uniek, aantrekkelijk en vooral overtuigend verhaal.

Onze creatieve uitwerkingen zijn het resultaat van een conceptueel denkproces. Een uniek creatief concept en sterke beeldvorming leiden tot stopping power en effectiviteit om je boodschap op te laten vallen. Battle mee in ‘The war for Attention!

(re)branding

Branding = hét uithangbord van een bedrijf. Je toont waarden en persoonlijkheid die een specifiek gevoel oproepen bij je doelgroep. Door een sterk en duidelijke gezicht op je merk/ bedrijf te plakken en hiermee consistent te communiceren, win je de mogelijkheid om hoog te scoren op merkherkenning en merkvoorkeur. Een start-up of grote organisatie? We begeleidden alvast tientallen bedrijven in België en Nederland met hun branding.

campagne ontwikkeling

Campagnes starten vanuit een concreet plan met een doelstelling, doelgroep, boodschap. Maar hoe pak je dit effectief aan en hoe ziet de campagne er nu precies uit? Van concept tot uitvoering, onze CreativeHands hebben het helemaal in de vingers.

> let's shake hands.

handswritten

Pen is machtiger dan het zwaard. Wie met die pen zwaait, maakt niet uit. De woorden moeten vooral prikkelen, kietelen, strelen … zodat de boodschap helder overkomt.

offline & online copywriting

Offline en online copywriting, dat is dag en nacht verschil en o zo belangrijk! Online scannen we meer en lezen we minder dan bij offline teksten. De lezer wil alsmaar bondiger, krachtiger en directer de booschap meekrijgen. SEO is een belangrijk begrip in online copywriting. Je websteksten moeten aangepast zijn aan je doelgroep maar ook aan de zoekmachine, om zo een toppositie in zoekresultaten te verkrijgen! Ons copyteam neemt het roer in handen om jouw lezers met glasheldere communicatie omver te belazen, online én offline.

interne communicatie

Alle neuzen in dezelfde richting krijgen binnen een bedrijf is vaak een moeilijke opdracht. Met juiste interne communicatie kun je duidelijkheid scheppen. Met de juiste ‘tone of voice’ kan een moeilijke, delicate boodschap bovendien erg gebalanceerd en minder dramatisch bezorgd worden. Zo verandert formele taal in mensentaal.

stakeholderscommunicatie

Een nieuw infrastructureel project realiseren kan vandaag de dag een echte uitdaging zijn omdat de omgeving en de context vaak onderschat worden. Emoties van de stakeholders overmeesteren vaak de ratio. Goede stakeholdercommunicatie kan nieuwe perspectieven bieden waarbij inspraak en respect voor elkaars standpunten vaak wonderen doen. Met de juiste aanpak en communicatie leren we naar elkaar luisteren en naar elkaar toegroeien. Wedden dat de overeenkomsten, de verschillen kunnen overstijgen?

crisiscommunicatie

Het ongeluk zit in een klein hoekje. Tijdens onverwachte crisismomenten leef je onder hoge tijdsdruk, veel media-aandacht en soms wel een bedreiging van de reputatie. De juiste informatie op het gepaste moment in begrijpelijke taal verspreiden is daarom onmisbaar!

perscommunicatie

Een event op komst? Een nieuwe vestiging geopend? Een product op de markt dat hét van hét is?! Dan is de pers je beste vriend! Natuurlijk is het niet even makkelijk de krant te halen of op tv te verschijnen. Goede perscommunicatie is daarom de key to succes én goedkopere publiciteit!

creatieve storytelling

‘Er was eens….’ Zo beginnen vele sprookjes. Sprookjes maar ook sterke creatieve teksten zorgen voor een diepe connectie met je publiek, ademen authenticiteit uit en vallen op in de massa. Dit is een must, want ‘facts tell but stories sell!’

> let's shake hands.

hands&design

Een goed design brengt betekenis, kwaliteit en niet te vergeten, een meerwaarde. Dit zorgt voor een 1+1=3 effect. Hands heeft de ambitie om ontwerpen te maken met impact en dit in lijn met jouw bedrijfsidentiteit.

huisstijl

Een huisstijl is het gezicht van je bedrijf en bestaat uit vele grafische elementen, zoals een logo, het kleurenpalet, een lettertype... De herkenbaarheid van een dienst of product stijgt als je hier consistent gebruik van maakt in al je communicatie. Ons grafisch team heeft jaren expertise om het gezicht van jouw bedrijf een frisse blik te geven. Met een handige huisstijlgids is je merkidentiteit altijd tiptop in orde.

webdesign

Webdesign dat één wordt met jouw onderneming én websitebezoekers meeneemt in jouw salesfunnel, dat is een straffe cocktail! Dé cocktail die Hands aanbiedt en dat allemaal met het vizier op de klant. Mobielvriendelijke sites, aandacht voor SEO en SEA, gekoppelde databases met mailings en wettelijk afgestemde privacyregels zijn voor Hands een impliciete voorwaarde die we bij elke site standaard afleveren.

UX & UI design

Online User Experience (UX) en User Interface (UI) design zijn fundamenteel in het webdesign en bijgevolg aandachtspunten voor ons. UX wordt gebruikt om je website gebruiksvriendelijk te maken en de bezoeker een vlotte surfervaring te bieden. UI daarentegen speelt af op de voorgrond en zorgt voor de wow-factor.

magazine & printmedia

Wie denkt dat printmedia dood zijn, heeft het helemaal mis. In het onlinetijdperk heeft print nog altijd dubbel en dik zijn plaats. Tastbaarheid zorgt voor een sterke connectie met het product. De lezer van printmedia is meer gefocust op het artikel of magazine dat voorligt. Interessante, uitgediepte content krijgt hier haar plaats. De geschonken aandacht is hoger dan bij onlinemedia. Hand out to us en geniet van de creatieve mogelijkheden die wij uit onze hoed toveren voor jouw bedrijf!

advertentie visualisatie

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Advertenties met stopkracht én aanzet tot actie, dat is de minimumvoorwaarde! De creativiteit in een banner, sociale media post of billboard moet in een oogopslag aanspreken. Hiervoor is het juiste beeldkeuze cruciaal. Het spreekwoord is 100% waar.

fotografie & animatie

Fotografie voor een tijdloze bedrijfspresentatie, productshots of sfeerbeelden van je team? Of eerder een leuke animatie voor jouw visie en missie? 101 mogelijkheden… die we kunnen inzetten om jouw merk te laten groeien!

> let's shake hands.

hands&online

Online kanalen domineren de communicatiewereld steeds meer. Hierin meegaan is een noodzaak! Laat je leiden door onze experts in deze snelle wereld en scoor hoog op jouw online aanwezigheid!

online campagne opzet

Vanuit jouw campagnedoelstelling en doelgroep stellen we een stappenplan op en bepalen we de middelen om maximale resultaten te leveren. We noemen dat een hands-on campagne.

marketing automatisering

Gedaan met tijdverlies door manueel opvolgingsmails te sturen, door tools en gegevens samen te voegen… E-mail automatisering is een snelle, makkelijke & unieke manier om dichter bij je klant te staan en nèt dat tikkeltje extra service te bieden. Begin efficiënt te werken en focus voor 100% op jouw bottom line en klantenervaring.

websiteontwikkeling

Een website is meer dan een online paradepaardje: het is een belangrijke schakel in je corporate communicatie. Wij bouwen websites met het juiste DNA: Doordacht, Nieuwerwets, Activerend. Met een technologie die in de eerste plaats uw communicatie ondersteunt.

SEO & SEA

SEO – search engine optimization – is een basisprincipe dat de bouw van een website in grote mate bepaalt. Dat begint met het definiëren van de begrippen die in de site vervat moeten zitten. Daarna voeren we een zoekwoordenonderzoek, via Adwords, uit om de concrete terminologie op de site af te stemmen op het zoekgedrag van de doelgroep. Ook bij het updaten van de website is die mindset belangrijk. Uiteraard is het belangrijk dat de webcopy SEO-vriendelijk geschreven wordt en dat de site voortdurend geanalyseerd wordt. SEA- search engine advertising- is een advertentievorm die wordt ingezet om jouw boodschap in zoekmachines zoals Google, op een prominente plaats te laten verschijnen in de Search Engine Results Page. Hoe hoger je verschijnt hoe zichtbaarder je website zal zijn voor je doelgroep. Samen bepalen we welke zoektermen relevant zijn en bovendien betaal je enkel wanneer er op je advertentie geklikt is. Een zeer efficiënte advertentievorm!

e-mailmarketing

E-mailmarketing is een onmisbaar onderdeel van een online marketing- en communicatiestrategie. Het is een efficiënte en relatief goedkope weg om jouw doelstelling te bereiken. Denk aan nieuwe klanten aantrekken, bestaande klanten informeren, relaties onderhouden… Via het AIDA-principe (Attention, Interest, Desire, Action) stellen wij de mailing op, om voor jou het gewenste resultaat te bereiken. Verder steekt ons creatief team het in een mooi jasje en kan A/B testing ingezet worden. Hiervoor worden 2 e-mails opgesteld die er lichtjes anders uitzien. Nadat we ze uitgestuurd hebben, evalueren we de resultaten, kijken we welke het meeste succes had en sturen bij.

online resultaatanalyse

Meten is weten wordt vaak gezegd, en dit klopt. Van bijna alle onlinekanalen kan je de prestaties monitoren. Hoe vaak er is geklikt op je advertentie, hoeveel keer jouw uitnodiging per e-mail is geopend, hoeveel potentiële klanten je downloadbrochure downloadden, hoeveel leads er zijn gegenereerd. Wij bezorgen je een overzichtelijke analyse van de resultaten!

> let's shake hands.

hands&hyggle

Meet Hyggle! Hét creatieve, jonge bureau dat gespecialiseerd is in allesomvattende sociale mediacampagnes en resultaatgerichte onlinecommunicatie voor kmo’s. Hyggle is een spin-off van Hands. We zijn onafscheidelijk in alles wat we doen.

sociale media management

Facebook, Instagram, Twitter… maken deel uit van ons leven. Maak ook deel uit van het leven van je doelgroep, door je verhaal te vertellen op sociale media. Hyggle helpt en ontzorgt je hierbij. Boeiende content met de juiste argumenten en invalshoeken is hét middel om duurzame volgers en klanten aan te trekken. Je creëert een community van fans die positief over je bedrijf of merk spreken bij anderen. Zo kun je op een slimme manier een grote exposure genereren vanop het internet naar de offline wereld.

social media advertising

Social media advertising is nét die extra boost! Breng je boodschap onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Dankzij doelgroep targetting zien exact die mensen die we selecteren je advertentie en krijg je de mogelijkheid om gericht, relevant en persoonlijk onder de aandacht te komen. Wil je merkbekendheid, interesse of actie aanwakkeren op een effectieve manier? Adverteren maar!

employer branding

Onder employer branding vallen alle initiatieven om huidige werknemers meer te verbinden met je ondernemeing. Het zal potentiële werknemers overtuigen bij jou te komen werken. Ideaal als je graag wil opvallen in de arbeidsmarkt en op die manier specifieke kandidaten wil aantrekken! Uiteraard start alles met een geloofwaardige communicatie naar de eigen werknemers. Zij zijn in eerste instantie de beste ambassadeurs om je bedrijf online positief te promoten. Heb jij een sterke employer brand die een verbonden cultuur creëert waarin talenten springen om voor je te werken? Schakel ons in en we zetten je sociale media in om deze targets te bewerken.

influencer marketing

Hyggle brengt bedrijven en influencers samen om merken te versterken. Hoe doen we dit? Door vertrouwen! Consumenten vertrouwen influencers nu eenmaal sneller dan bedrijven. Influencer marketing brengt vertrouwen over op een manier die relevant en authentiek is voor je doelgroep. Gevolg? De reputatie en geloofwaardigheid van je merk gaan de hoogte in. En dan hebben we het nog niet gehad over het grotere bereik en sterkere merkbekendheid…

dataverzameling & data-analyse

Nadat we jouw sociale media onder handen hebben genomen, is het nuttig om te weten wat nu de effectieve resultaten zijn. Wij bezorgen je een overzichtelijke analyse van de resultaten! Uit je sociale media platforms kunnen we je perfect de resulaten tonen van de acties die gelopen hebben. Hoe vaak er is geklikt je advertentie? Hoe groot was het bereik van de advertentie? Hoe hoog was de betrokkenheid met de post…

> let's shake hands.

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief