Contacteer ons

 cases

Zorggids vlaanderen

expertise: B2B communicatie

solution: concept / design

terug

Zorggids Vlaanderen biedt een overzicht van de dienst- en hulpverlening in Vlaanderen in een jaarlijks magazine. Ze staan boordevol tips en artikels van én voor iedereen in de zorgsector. Er is zowel advertentieruimte als redactionele inhoud voorzien. Op die manier is dit magazine niet alleen interessant voor alle gebruikers, maar is het ook een nuttig instrument voor de vrijwillige en professionele hulpverlener. Jaarlijks verschijnt er in elke provincie een nieuwe editie.

De uitdaging

Hands mocht de edities Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen voor haar rekening nemen. Het opvolgen van de advertenties was een vanzelfsprekendheid.

De hands-on aanpak

Vanuit onze ervaring met de Limburggids waarbij er ook advertenties evenals redactionele inhoud gebracht werd, raakten we snel op het juiste spoor. Een vaste designer binnen Hands werd aangesteld voor de opmaak van de advertenties. Een vaste accountmanager volgt de de binnenstroom van de advertenties op en zorgt voor een vlotte doorschakeling naar de designer. Na een akkoord van de klant is de advertentie klaar om ingedeeld te worden volgens streek. Een succesformule zo blijkt! Ondertussen zijn we toe aan een derde editie van de Zorggids, namelijk Antwerpen.

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief