Contacteer ons

 cases

VOKA Limburg

expertise: B2B communicatie

solution: branding, event communicatie, content-creatie

terug

Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen, is dé werkgeversorganisatie van Vlaanderen die als vertegenwoordiger fungeert van meer dan 18.000 ondernemingen. Voka heeft inspraak in het beleid van de Vlaamse overheid en is een van de zeven vertegenwoordigde sociale partners in de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV).

Uitdaging:
Als groeiende organisatie van en voor ondernemers is het essentieel om top of mind te blijven bij de doelgroep, meer bepaald de leden en potentiële leden van Voka. De werkgeversorganisatie wil consistent op een onderscheidende, creatieve manier naar buiten komen in al haar communicatie. Verder is belangrijk dat de dienstverlening en eventing bekeken worden vanuit het oogpunt van de ondernemer, een outside-in benadering gericht op waardecreatie voor de klant eerder dan een inside-out approach die uitgaat van eigen sterktes.

Hands-on aanpak
De samenwerking met het communicatieteam van Voka Limburg was hands-on en zeer pragmatisch, met als uiteindelijke doel en graadmeter de verschillende communicatie -en marketinguitdagingen omzetten in concrete resultaten. Hands legde de basis voor de event-ontwerpen, uitnodigingen, online advertenties, sublogo’s … Ook worden enkele Voka-leden ingezet als ambassadeurs om zo de boodschap te verspreiden en nieuwe leden aan te trekken. We waren in deze communicatiestroom bij manier van spreken de rechterhand van Voka Limburg.

Effectiviteit
Hands werkt al verschillende jaren zij aan zij met Voka Limburg en droeg zijn steentje bij aan de sterke groei van het netwerk. De verhoogde intensiteit van de communicatie zorgde voor meer bekendheid, meer instroom van leden en deelnemers en een groter bereik op de verschillende communicatieplatformen.

Visuele uitwerkingen
Corporate promotiecampagnes
Branding en campagnes voor evenementen
Design publicaties

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief