Contacteer ons

 cases

Vestio

expertise: vastgoed marketing

solution: design / allround communicatie

terug

Vestio staat voor ‘Vangronsveld & Somers, thuis in ontwikkeling’. Vestio is actief in de realisatie van residentiële vastgoedprojecten op toplocaties in het binnenland en aan de Belgische kust in Knokke. Vestio biedt ook assistentie bij de projectontwikkeling van woningen, appartementen, verkavelingen, woon- en zorgcentra en de aan- en verkoop van bestaand vastgoed. Een totaalaanpak die al meer dan 20 jaar werkt en tot heel wat exclusieve woonprojecten heeft geleid.

De uitdaging
A tot Z communicatie voor tientallen woonprojecten zoals Residentie Korenaar, Residentie Haffmanshof en woonproject Vonk in Bilzen, Ursulinenhof in Hasselt, Residentie Montana in Knokke…

Hands-on aanpak
Tot op de dag van vandaag werkt Vestio erg nauw samen met Hands. Het project dat we nu in de spotlight zetten is het woonproject Vonk. Net zoals elk ander uniek project, krijgt Vonk een naam, logo, folder, brochure, werfsignalisatie, advertentie in de krant en magazine, presentatie op het lanceringsevent, sociale media, one-pager website, gadgets.

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief