Contacteer ons

 cases

VCsolutions

expertise: technologie communicatie

solution: website / online & offline branding

terug

VCS (Video & Conferencing Solutions) werd 20 jaar geleden opgericht. Het is een voorloper in audio & video conferenties via het internet en pionier in automatisatie van systemen. Denk aan modulaire zalen waar klank en beeld zich automatisch aanpassen. Of aan de automatische Studio Live voor bedrijfscommunicatie zonder dure technici of cameraman.

De uitdaging

De technische wereld is voortdurend in verandering en in groei. Als bedrijf is het een uitdaging om dit kort op de bal op te volgen en je (potentiële) klanten te informeren hierover via de verschillende kanalen die vandaag ter beschikking. Net daar wilde Hands hen bijstaan.

Hands-on aanpak

Halverwege het traject van VCS is Hands mee op de trein mogen springen om hen te ondersteunen in de communicatie zowel online als offline. Zo verzorgden we de branding van het logo en het design plus implementatie van hun huidige website. Het werd een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die meertalig opgebouwd is. Daarnaast beheren wij alle sociale media kanalen en delen we samen met het team van VCS de laatste nieuwe technologieën.  Verder denken wij ook op strategisch niveau mee over aanpak en acties, over het opzetten van events en de gerelateerde communicatie.

Effectiviteit

VCS en Hands werken al ruim 10 jaar samen. Met maandelijkse meetings stemmen we af wat er nodig en om te blijven groeien. Zo is VCS in 2021 naar een nieuwe, ruimere en zeer goed uitgeruste locatie verhuisd in Heverlee. Hier kunnen ze zelf heel wat tools die ze aanbieden tonen aan hun klanten.

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief