Contacteer ons

 cases

So Real Estate

expertise: vastgoed marketing

solution: website / online & offline branding

terug

So Real Estate realiseert residentiële vastgoedprojecten met nadruk op duurzaamheid, energiezuinigheid en mobiliteit. Hun core business evolueerde van het zoeken naar opportuniteiten in de vorm van ideale gronden, naar promotor/ontwikkelaar die zelf projecten realiseert. Zo kan So Real Estate het potentieel van de gronden maximaal benutten in samenwerking met de meest ervaren architecten, ingenieurs en aannemers.

De uitdaging

Vandaag schieten de spelers in vastgoed en projectontwikkeling als paddenstoelen uit de grond. Het is geen evidentie om in die drukke markt meteen je voetafdruk te zetten. So Real Estate heeft een zeer goed bestuur dat van aanpakken weet. Ons gezamenlijke doel? Een vliegende start nemen.

Hands-on aanpak

We zijn twee jaar geleden meteen met de branding van start gegaan. We hebben een logo en huisstijlgids ontwikkeld alsook het design van de website. Ook voor de projecten werkten we nauw samen voor een projectnaam en -logo en voor een specifieke aanpak. Hands maakt daarnaast ook de designs van de brochures en verzorgt het drukken hiervan. Maar ook online zijn we heel actief voor deze klant: we beheren zowel het Facebook, Instagram als LinkedIn kanaal. Maandelijks wordt er een contentplan gemaakt en tussendoor posten wij à la minute nieuwtjes.

Effectiviteit

Met maar liefst 11 projecten waarvan de helft uitverkocht en nog 3 aankomende projecten nemen zij een vlotte vaart in de vastgoedwereld. So Real Estate is op die twee jaar enorm gegroeid, met de ondersteuning van Hands vanaf het eerste begin. Die mooie samenwerking loopt vandaag nog altijd zeer vlot. So Real Estate maakt enorme sprongen en dit kunnen wij enkel toejuichen.

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief