Contacteer ons

 cases

Sleurs & Vangompel

expertise: B2C communicatie

solution: concept / strategie

terug

Inrichters van A tot Z sinds 1934
Sleurs en Vangompel is een traditiezaak. Deze familiale onderneming met ondertussen de derde generatie aan het roer groeide organisch tot een gespecialiseerde totaalrenovateur door de samenvoeging van een keukenhandel met een CV- en sanitair bedrijf. Meer dan twintig gespecialiseerde medewerkers, 120 toonzaalmodellen en meer dan 80 jaar ervaring overtuigen elke dag verbouwers en nieuwbouwers.

De uitdaging
Ontzorging van klanten. Het is een slogan die je in alle sectoren steeds vaker hoort, en dus ook in de bouw en renovatie. Maar de combinatie van interieurinrichting plus installatie of vernieuwing van keuken & badkamer komt al minder vaak voor. Hoe overtuig je bouwers? Die denken vaak nog ‘vakjes’, renoveren in stukken en gaan vooral heel gemakkelijk voorbij aan de praktische problemen en verrassingen die bij elke verbouwing wel de kop opsteken.

De hands-on aanpak
Bij Sleurs & Vangompel is de expertise en het netwerk van onderaannemers aanwezig om klanten ‘totale ontzorging’ te garanderen. Maar wat goed is … kun je nog altijd verbeteren. Namelijk door het verhaal nog beter te brengen met een meer uitgesproken positionering op de markt. Hands adviseerde Sleurs & Vangompel om te focussen op het principe van de all-in-one shop, en dus totaalprojecten in de kijker te plaatsen. Die strategische oriëntering werd in de hele communicatie – advertenties en folders, ook in de baseline – aangehouden. Het resultaat: kandidaat verbouwers vinden steeds talrijker hun weg naar de toonzaal in Bocholt. In alle uithoeken van Limburg en ook tot over de Nederlandse grens heeft Sleurs & Vangompel naam en faam voor zijn hoogwaardige kwalitatieve totaalprojecten.

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief