Contacteer ons

 cases

RentMore

expertise: vastgoed marketing

solution: concept / design

terug

There is so much more to life than combing through bills
RentMore is een onderneming met een nieuwe naam en nagelnieuwe branding maar met tonnen ervaring in de dienstverlening aan expats, Eurocraten en multinationals in Brussel en Antwerpen. Ze werd recent opgericht in de schoot van een grote groep en was op zoek naar een duidelijke en onderscheidende identiteit. Haar business: zogenaamde serviced apartments, appartementen met hotelservice.

De uitdaging
Serviced apartments zijn een gekend gegeven, in elke grote en middelgrote Europese stad en dus ook in Brussel, zijn er een handvol aanbieders. Hoe maak je het onderscheid met de concurrentie? Op welk aspect leg je de nadruk? En wat met de beeldvorming, hoever mag die afwijken van de ‘standaard’?

De Hands-on aanpak
Hands kreeg de opdracht een volledig nieuwe identiteit te creëren te beginnen met een naam. Die oefening mondde uit in het geslaagde ‘RentMore’, twee lettergrepen die alles zeggen en bovendien goed bekken. RentMore verwijst ook naar de complete dienstverlening – “1 factuur, 1 telefoonnummer, 24/7, 6 talen, full service. Vandaag bellen, morgen boeken”. Alsof de huurder een persoonlijke butler ter beschikking heeft. Snelheid van handelen, flexibiliteit en totale ontzorging zijn begrippen die onmiddellijk onder de aandacht van potentiële huurders moeten komen. Dat werd tekstueel in bondige blokjes gegoten. En het beeld? Dat zegt het helemaal: Werken doe je uiteindelijk om je zorgeloos te ontspannen.

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief