Contacteer ons

 cases

Q Living

expertise: vastgoed marketing

solution: Website en offline branding

terug

Q living is de nieuwste referentie voor woonprojecten in Haspengouw. Zij gaan altijd uit van een unieke, professionele visie, die steunt op innovatie en op de nieuwste trends. Q living kiest voor toparchitectuur en een professionele afwerking met kwalitatieve materialen én aan betaalbare prijzen.

De uitdaging

Q living mag dan wel nieuw in de oren klinken, de medewerkers en partners zijn al jarenlang actief in de sector. Gezien het mooie aanbod dient er een aantrekkelijke website ontwikkeld te worden. Belangrijk hierbij is dat potentiële kopers makkelijk hun weg vinden naar het gewenste projecten.

Hands-on aanpak

We hebben met onze klant eerst afgestemd wat minder optimaal was aan de huidige website en welke pagina’s er zeker op de nieuwe site moesten komen of blijven. Ons designteam is daarmee aan de slag gegaan, met oog voor overzicht en de juiste informatie zonder dat de bezoeker erin verdwaalt. Naast de website doen we ook heel wat offline campagnes voor Q Living. Zo ontwerpen en drukken we onder meer de huisstijlgids (briefpapier, naamkaartjes, presentatiemappen, brochures…).

Effectiviteit

Met Q Living werken we al enkele jaren samen. Zij hebben al heel wat uitverkochte projecten in Haspengouw afgerond zoals onder meer Q-lane in Sint-truiden, Le Dôme in Tongeren, Roos in Lummen, Staaien in Sint-Truiden… Ook voor Parc Coëme, een prachtig project in Sint-Truiden, deed Q Living mee de verkoop.

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief