Contacteer ons

 cases

Itzu

expertise: B2B communicatie

solution: Branding / strategie

terug

ITZU is een groep actief in HR en Facility die zowel particulieren als bedrijven ontzorgt en heeft de reputatie van een expert die dicht bij zijn klanten en medewerkers staat, op elk moment in de loopbaan en het privéleven. Het bedrijf beschikt over een expertise in verschillende niches met Itzu Jobs, Itzu Select, Itzu Career, Itzu Foreign, Itzu Training, Itzu Cleaning, Itzu Facility, Itzu Home & Itzu Technics.

Uitdaging:

Een duidelijke maar veelomvattende opdracht: voor de verschillende divisies een overkoepelend marketingconcept opzetten. Dit vergde een uniforme positionering op bedrijfsniveau, in combinatie met een nieuwe branding.

Hands-on aanpak

We brainstormden over het DNA van de groep en kwamen op een overkoepelende identiteit onder de naam ITZU [it’s you], die een magische mix vormt van dynamiek, expertise en professionaliteit met de onderliggende boodschap van klantentevredenheid. ITZU is een bedrijf dat werkt voor én met mensen en zich onderscheidt met de baseline: ITZU [it’s you] we care about. Klantgerichtheid is dus de USP. In overeenstemming met deze branding werkten we een frisse, professionele, huisstijl uit waarin de kleur oranje centraal staat. Naast de huisstijl neemt Hands de volledige communicatie voor zijn rekening met onder meer de website, nieuwsbrief, persberichten …

Effectiviteit

Sterke resultaten, dat is waar Hands voor gaat. ITZU is tot een van de toonaangevende HR bedrijven in Vlaanderen uitgegroeid, en daar zijn is iedereen bij Hands bijzonder fier op.

 

Visuele uitwerkingen

  • Video Ben Segers uitspraak ITZU
  • Huisstijl tonen
  • website

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief