Contacteer ons

 cases

Hplus

expertise: vastgoed marketing

solution: marketing- en communicatiebegeleiding

terug

Hilde Vangronsveld is al jaren het gezicht van het succesvolle vastgoedkantoor Hplus. De roots liggen in Bilzen, maar de projecten deinen uit over heel Limburg tot zelfs aan de Belgische en Nederlandse kust. Het kantoor is gekend om zijn persoonlijke aanpak en begeleiding van de kopers die hun nieuwe woonst tot het laatste detail naar eigen smaak kunnen afwerken.

De uitdaging
Hplus dag-in-dag uit positioneren als een ervaren vastgoedontwikkelaar die kwalitatieve projecten aflevert. De positie van Hplus versterken in Limburg, vertrekkend van de lokale verankering en naamsbekendheid.

De Hands-on aanpak
Een vastgoedproject in de markt zetten, betekent het een identiteit geven die de juiste doelgroep aanspreekt. In de positionering van Hplus, vormt Hilde de belangrijkste troef die we steeds naar de voorgrond brengen. Zo houden we Hplus op de kaart als het vastgoedkantoor dat meer dan zijn mannetje kan staan in deze zeer concurrentiële markt.
Maar woonprojecten moeten mensen in de eerste plaats doen dromen. Hands heeft de taak om elk project om te toveren tot een gegeerd product waar men wil wonen en leven. Hands ontleedde de projecten zodat de we juiste strategische marketingkeuzes konden maken en elk project met een afgewogen budget en marketingmix onder de aandacht van de juiste doelgroep konden brengen.

Effectiviteit
Hplus verkoopt systematisch en vlot de projecten uit, waarbij Hands bijdraagt aan het succes en de realisatie van de woonprojecten.

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief