Contacteer ons

 cases

Goed gevonden

expertise: vastgoed marketing

solution: marketing- en communicatiebegeleiding

terug

Goed Gevonden is een makelaarskantoor met vestiging in Tongeren en Hasselt. Dankzij de professionele en amicale aanpak van het team van Frédéric Rommens en Fabrice Hougaerts is het kantoor de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de sterkste vastgoedkantoren van midden- en zuid Limburg. Recent hebben ze hun uitbreidingsplannen ook geconcretiseerd met de verhuis naar een nieuw en groter pand aan de Achttiende Oogstwal in Tongeren.

De uitdaging:

Goed Gevonden elke dag opnieuw blijven positioneren als het meest succesvolle vastgoedkantoor in en rond de regio van Tongeren en Hasselt en alles wat ertussen zit. De concurrentie is groot en de mogelijkheid tot differentiatie in aanbod van diensten is klein. Een originele en creatieve aanpak om Goed Gevonden te positioneren is dan de oplossing om top of mind te blijven bij potentiële vastgoedverkopers. De ultieme uitdaging is om iedereen die een pand verkoopt in Hasselt of Tongeren contact te laten nemen met Goed Gevonden.

De Hands-on aanpak

Constant in beeld blijven is de meest essentiële voorwaarde om naamsbekendheid te verwerven. Voor Goed Gevonden werken we met originele beeldvorming en slogans omdat humor ook het DNA van het bedrijfsteam kenmerkt. Deze concepten vertalen we in een concrete media-mix dicht bij de mensen. We kiezen er daarom resoluut voor om te adverteren in huis-aan-huis folders en advertenties in dagbladen. Zo brengen we de boodschap bij de mensen aan huis. Aanvullend en niet te onderschatten verzorgen we de online aanwezigheid via sociale mediakanalen die aansluit bij de communicatieve boodschappen offline.

Effectiviteit

Hands begeleidt Goed Gevonden al jaar en dag met zijn communicatie. De atypische en onderscheidende branding met fuchsia kleuren en slogan Da’s Goed Gevonden is tot vandaag nog steeds een sterk merk. De klantenportefeuille tikt elke dag mooi aan met een palmares van tevreden klanten.

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief