Contacteer ons

 cases

BrandsOnly

expertise: B2C communicatie

solution: sociale media onderhoud

terug

BrandsOnly is een outlet kledingbedrijf dat gespecialiseerd is in stockverkoop van merkkledij. Ze hebben filialen in Harelbeke, Antwerpen en Sint-Niklaas.

Uitdaging:
De doelstelling voor BrandsOnly hield voornamelijk in de aanwezigheid te versterken op haar online kanalen, de stockverkoop aan te zwengelen en het merk bekend te maken bij de doelgroep.

Hands-on aanpak
We pakten deze opdracht met beide handen aan en startten met het periodiek opzetten van promotiecampagnes via verschillende touchpoints. Voornamelijk met verkoopflyers die via direct mailing per post bezorgd werden aan klanten, maar ook organische en geadverteerde sociale media posts. Via doorverwijzing naar de website werd ook ingezet op lead generatie met een inschrijfknop voor de exclusieve seizoenverkopen. Daarvoor werden ook telkens nieuwe ontwerpen opgesteld. De website werd ook uitgerust met een webshop, van essentieel belang om tijdens de coronapandemie de verkoop veilig verder te zetten. Via dashboarding is het volledige online gebeuren volledig in kaart gebracht om gedetaiileerde analyses mogelijk te maken. Voor het online plaatje werd een contentplan opgesteld met specifieke topics zoals acties en kortingen, het delen van nieuwe outfit-trends, tips en tricks…

Visuele uitwerkingen
Posts, flyer, website

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief