Contacteer ons

 cases

BESIX Unitec

expertise: technologie communicatie

solution: Rebranding

terug

BESIX Unitec is dé technologiepartner in de infrastructuurmarkt. Het bedrijf is ontstaan uit de fusie van Van den Berg, gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van energie- en datanetwerken, en Agidens Infra Automation, marktleider in automatisering van infrastructuurobjecten. Dat maakt het bedrijf vandaag een hoofdrolspeler in de automatisering van grote netwerkinfrastructuren. Hun opdrachtgevers mogen rekenen op totaaloplossingen, van design en engineering, over uitvoering, tot onderhoud.

De uitdaging:

De uitdaging die Hands aanging was de fusie Van den Berg en Agidens Infra Automation in goede banen leiden op gebied van communicatie, in lijn met de communicatie binnen de BESIX group.

Hands-on aanpak:

We zijn vertrokken met een brainstorm naar een gepaste naam voor de twee bedrijven, om van hieruit verder te bouwen. Unitec bevatte perfect de lading van ‘united technologies’, technologie die gecombineerd wordt. Omdat het bedrijf onder de BESIX Group ressorteert, was er een huisstijl waar rekening mee gehouden moest worden, maar op gebied van tekstuele invulling waren we vrij.

Effectiviteit:

Voor BESIX Unitec hebben we een breed gamma aan on- en offlinecommunicatie uitgewerkt. Niet alleen de naam, maar ook de stationary, e-mailhandtekening en aankondiging op sociale media waren van onze hand. Daarnaast werkten we op gebied van copy het persbericht, de brief naar leveranciers, alle teksten van de website en een drieluik folder uit.

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief