Contacteer ons

 cases

Avento

expertise: technologie communicatie

solution: Rebranding / All-round communication

terug

Avento is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in CRM-oplossingen en mag zich een strategische partner van Microsoft en Resco noemen. Zijn gespecialiseerde apps Fearless Leader, Textile365 en Industry365 verhogen niet alleen de productiviteit en het comfort van field medewerkers, ze genereren ook data en analyses voor het management. Hands en Avento werken ondertussen al vele jaren samen.

De uitdaging:
Het doel was om een verfrissende rebranding van Avento op pootjes te zetten om op die manier de identiteit te versterken naar de doelgroep en andere stakeholders.

Hands-on aanpak:
Om Avento’s identiteit duidelijker in de markt te zetten, vertrokken we vanuit een rebranding. Met de nieuwe slogan: ‘Fearless leading in the field’ versterkten we de visie van het bedrijf dat field managers onbelemmerd moeten kunnen leven en werken. Dicht bij de actie, dicht bij hun klanten. Vrij en onbevreesd dankzij geavanceerde technologieën die nieuwe, grenzeloze mogelijkheden creëren.

Ook ontworpen we een vernieuwde huisstijl waarin de kleuren donkerblauw, wit en goud de hoofdrol speelden en waarbij het logo de expertise van het motto uitstraalt. Voor de allround communicatie werkten we aan een vernieuwde website, blogs, events, perscommunicatie, sociale media management… kortom, een volledige mix van online en offline communicatie.

Effectiviteit
Avento heeft, samen met Hands, de voorbije jaren een sterke marktpositie ingenomen en is uitgegroeid tot de Europese top op zijn domein. De CRM-app Fearless Leader wordt ondertussen in 40 landen gebruikt voor meer dan 500 merken. Avento heeft sinds vorig jaar bij Microsoft het statuut van Independent Software Vendor (ISV). Het komt erop neer dat Avento actief gesteund wordt door Microsoft omdat Fearless Leader zowel technisch en softwarematig als op businessvlak in de doelmarkt onderscheidend is. Wij zijn alvast erg trots!

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief