Contacteer ons

 cases

Arum

expertise: B2B communicatie

solution: branding / website

terug

Op 1 januari 2021 fusioneerden de organisaties de Meander vzw uit Dilsen-Stokkem en Mané vzw uit Maasmechelen tot één zorgorganisatie ‘Zorggroep Arum vzw’ om de kwaliteit van zorg voor personen met een beperking te verzekeren en te verhogen.

De uitdaging
Door de fusie moest de volledige communicatie en marketing onder één koepel worden gebracht. Onze hoofdopdracht? Een overzichtelijke centrale website op pootjes zetten die een duidelijke presentatie geeft van de vier individuele campussen.

Hands-on aanpak
De naam Arum was reeds gekozen door de zorginstellingen zelf. Hands is er creatief mee aan de slag gegaan om tot het huidige logo te komen: een mooie overgang van twee kleuren waarbij Zorggroep Arum als hoofdlogo dient. Het ontwerp is zo opgevat dat ook de vier campussen afzonderlijk ingevoegd kunnen worden in het logo. Na de goedkeuring van het logo werd gestart met huisstijlgids. Gezien Zorggroep Arum ook zelf designs invult/aanpast, hebben we ook een korte opleiding van drie uur voorzien. Daarnaast ontworpen we een platform met alle info over de vier verschillende websites zodat via een centraal punt makkelijk informatie opgevraagd kan worden.


Effectiviteit

Aanvullen na opzet website

Visuele uitwerkingen

meer cases

alle cases

connecteer met abonnees en schrijf je in voor onze nieuwsbrief